Nice to know

Skifriends formules

Ontdek onze verschillende Skifriends formules die je kan ontdekken bij jouw reservatie.

Travel Experience

We reizen met de meest moderne luxe autocars van Reizen Lauwers. De ervaren chauffeurs zorgen voor een aangename, veilige rit zodat je uitgeslapen op je bestemming toekomt en onmiddellijk kan genieten van jouw wintersportvakantie.

Ski- & snowboardlessen

Onze enthousiaste ploeg Nederlandstalige gediplomeerde monitoren geven met veel passie gratis lessen. In Tonale kunnen onze monitoren begeleid worden door de Italiaanse skischool.

Opstapplaatsen

Skifriends werkt met verschillende types opstapregelingen. Het type is afhankelijk van jouw geboekte reis.

Groepsreizen

Voor scholen met sneeuwklassen, een bedrijfsincentive skivakantie of een studentenvereniging op zoek naar een plek in de sneeuw.

Pisteregels

De Fédération Internationale de Ski (FIS) heeft een aantal regels opgesteld om de veiligheid en het plezier van alle skiërs en snowboarders te waarborgen.

Reisverzekeringen

Een reisverzekering is geen overbode luxe en biedt dekking tegen verschillende risico's en onvoorziene gebeurtenissen tijdens reizen. Een goed gekozen reisverzekering kan je veel zorgen en kosten besparen bij onvoorziene omstandigheden.

Algemene reisvoorwaarden

Algemene reisvoorwaarden zijn standaardvoorwaarden die van toepassing zijn op reisovereenkomsten tussen reisorganisatie en consumenten. Deze voorwaarden zijn bedoeld om de rechten en plichten van beide partijen duidelijk te maken en om consumenten te beschermen.