Skifriends deluxe

Mag het wat meer zijn?

Vakantie in de bergen. Tot rust komen in de met sneeuw bedekte landschappen.  Actief zijn. Genieten van culinaire verwennerijen. Onthaasten en tijd maken voor elkaar. Een reis waarbij je volledig ontzorgd wordt en waarbij ons team je naar ongekende hoogten brengt. En dan hebben we het niet alleen over de bergtoppen maar over de ligging van je hotel, de service en de faciliteiten. Even heerlijk gepamperd worden. Dat is Skifriends Deluxe.

Veni, vidi, vino

Lokale ingrediënten, verwerkt in zinnenstrelende gerechten. Niet alleen je smaakpapillen worden verwend. Met veel oog voor detail worden heuse meesterwerkjes op tafel getoverd. Een glas fluweelrode wijn vormt de kers op de taart. Smakelijk!

Pure indulgence

Goed voor jezelf zorgen, doen waar je blij van wordt, écht kunnen opladen, zowel lichaam als geest... Stop de tijd, relax en onstpan. In de sauna, het zwembad, de tuin of relaxruimte.Geniet van een welverdiende massage. Puur genot.

Skiën op hoog niveau

Sneeuwzekerheid, ellenlange en maagdelijke, perfect geprepareerde pistes vieren de bovenhand bij het selecteren van onze skigebieden. Daarnaast besteden we uiteraard ook de nodige aandacht aan de après-ski. Op de berg of in het dal. 

< terug