SKIFRIENDS ORGANISEERT, U BENT MET VAKANTIE!


Bekijk onze brochure
brochure

VERVOER
 
Uw vakantie begint bij het instappen. Laat u rijden en geniet van onze luxueuze autocars!

****FIRST CLASS OF ****ROYAL CLASS

Een waarborg voor een veilige, comfortabele en milieuvriendelijke reis. Bovendien worden al onze autocars voor vertrek onderworpen aan een volledig technisch nazicht dat niets aan het toeval overlaat. Er worden steeds twee ervaren chauffeurs ingeschakeld. Onze ****autocars mag u gerust beschouwen als een huis op wielen. Er is een toilet met lavabo ter beschikking en u kan genieten van warme of koude dranken. De cd en dvd-installatie met meerdere beeldschermen zorgen voor ontspanning alvorens de nacht valt.

Wij garanderen u de meest moderne luxe autocars in minstens ****First Class, relax zetels met aanzienlijk méér beenruimte en een handige voeten- of benensteun. Tijdens de shortski’s en op de Zillertaler Express worden steeds ****Royal Class bussen ingezet.

OPSTAPPLAATSEN

REGIO: GENT – GROOT-BIJGAARDEN – ANTWERPEN – GEEL - HEIST-o/d-BERG – LEUVEN – ROTSELAAR – HASSELT

In uw voordeel kozen wij zeer bewust voor een beperkt aantal opstapplaatsen. Onze reizen vertrekken meestal op vrijdag- of zaterdagavond tussen 17u en 21u. Uw definitieve opstapplaats en vertrekuur worden bepaald op basis van het aantal inschrijvingen per regio en zullen u tijdig meegedeeld worden via uw voucher. Voor groepen vanaf 15 personen voorzien wij graag in samenspraak een opstapplaats bij u in de buurt.
ALLEEN VERVOER

Dat kan!

Met onze luxueuze ****ROYAL CLASS autocars kan u zonder een hotel te reserveren mee naar onderstaande bestemmingen in het Zillertal. Bij aankomst ter plaatse verwennen we u graag met een lekker ontbijt!
Bekijk de vertrekdata en uren.
AANKOMST
De aankomst op uw bestemming is voorzien in de loop van de ochtend, afhankelijk van de afstand, verkeersdrukte en weersomstandigheden.
Bij de terugreis is de aankomst in België op de eerste afstapplaats voorzien rond 7u30, tenzij anders vermeld op uw voucher.
Vervolgens rijdt de autocar verder naar de verschillende afstapplaatsen.

Wij vragen om begrip indien weersomstandigheden of verkeersdrukte voor vertragingen zouden zorgen. De laatste opstapplaats bij vertrek naar het skioord is normalerwijze de eerste afstapplaats bij thuiskomst.
EIGEN VERVOER
Al onze geselecteerde gebieden zijn bereikbaar met de wagen, trein of vliegtuig. We voorzien een korting van € 110 per persoon indien u met eigen vervoer reist en de autocar volledig volzet is. Deze korting is NIET van toepassing bij shortski's, reizen waar het busvervoer niet inbegrepen is en Zillertaler"Express"-reizen.
AUTOCARVERHUUR

Wenst u probleemloos met vrienden, collega’s, vereniging of school naar uw bestemming vervoerd te worden? Dan bent u bij ons op het juiste adres. 

Voor alle informatie over de autocars van Reizen Lauwers kan u terecht op www.autocarverhuurlauwers.be

 

Bekijk alle promoties

share on facebook share on twitter
Inschrijving nieuwsbrief:
 

Loading