SKIFRIENDS ORGANISEERT, U BENT MET VAKANTIE!


Bekijk onze brochure
brochure

SKIFRIENDS-KIDS
 
SKIFRIENDS ‘KIDS’

Voor onze kinderen is elke dag een feestdag!

Wintersportvakantie met het hele gezin is bij Skifriends een leuke belevenis.

Tijdens de schoolvakanties genieten de kinderen onze speciale aandacht en zorgen wij voor een uitgebreid programma zodat ook u zorgeloos kan genieten.

KINDERKORTINGEN + KIDS GRATIS!

U zal ongetwijfeld merken dat wij erin geslaagd zijn om u aanzienlijke kinderkortingen aan te bieden. Deze kortingen zijn slechts geldig wanneer de kinderen de kamer delen met twee volwaardig betalende personen, zo niet geldt enkel de skipaskorting.

Naast onze vertrouwde hoge kinderkortingen bieden wij u ook dit jaar maar liefst 17 hotels aan waar kinderen jonger dan 4, 6 of zelfs 8 jaar 100% GRATIS zijn!

-          GRATIS busvervoer van en naar de bestemming,
-          GRATIS hotelovernachtingen,
-          GRATIS maaltijden,
-          GRATIS skipas
Als u het ‘kids gratis’-logo bij een hotel ziet, kan u in de prijstabel zien in welke periode en tot welke leeftijd de kids gratis mee op reis kunnen.

GRATIS NEDERLANDSTALIGE SKI- EN SNOWBOARDLES DOOR HET LIDMAATSCHAP VAN DE VZW REIS- EN SPORTCLUB LAUWERS/SKIFRIENDS

Van jongs af aan kunnen de kids zich gelijklopend met de skiles van de ouders ontplooien tot echte toppers op de sneeuw.

Kinderen die deelnemen aan de lessen moeten minstens 5 jaar zijn op het moment van de lessen. Hier wordt geen uitzondering meer op gemaakt. Kinderen <5 jaar kunnen terecht in de SNOWKIDS-hotels (zie hieronder).
De minimumleeftijd voor snowboardles is vastgesteld op 9 jaar!

Buiten de schoolvakanties worden géén lessen voorzien voor kinderen < 12 jaar! (Met uitzondering van de kidsweek in Hotel Altitude**** in Les Arcs vr. 24.03 - zo. 02.04.17)

In de voormiddag lopen de lessen parallel met de lessen voor de volwassenen.

In de namiddag voorzien onze monitoren begeleiding op de pistes.

Beginners genieten tijdens de eerste 3 lesdagen 5 uren les per dag: 3 uren in de voormiddag en 2 uren in de namiddag.

Kinderen worden nooit alleen achtergelaten en worden teruggebracht naar de afgesproken plaats. Wél verzoeken we u om samen met uw kinderen ’s middags de lunch te gebruiken.

Op het einde van de week wordt er een slalomwedstrijd georganiseerd en volgt een diploma- en medaille-uitreiking.

Snowkids:

-       Gratis Nederlandstalige skiles tijdens de schoolvakantie: voor iedereen vanaf 4 jaar (effectieve leeftijd bij vertrek - geen uitzondering mogelijk) in Les 2 Alpes (enkel tijdens de krokusvakantie), Livigno, Tonale en Val di Sole.

-       Kinderen krijgen in kleine groepjes gericht les in hun eigen leeftijdscategorie en op hun eigen niveau:  

  • Snowflakes (4 – 6 jaar): deze kids krijgen op een speelse manier de eerste skitechnieken onder de knie. In de namiddag vragen we de ouders om deze kinderen op te vangen, zodanig dat de kids uitgerust aan de volgende dag kunnen beginnen.
  • Snowstars (6 – 9 jaar): stap per stap leren deze stars hun eerste bochten te nemen. Onze monitoren staan in de namiddag ter beschikking voor een gepaste begeleiding op de piste*.
  • Snowteens (9 – 12 jaar): ook onze teens krijgen door onze monitoren een onvergetelijke wintersportvakantie! Ook hier wordt namiddagbegeleiding voorzien*.

- Lessen lopen in de voormiddag parallel met de lessen voor de volwassenen*

*juiste uren worden ter plaatse meegedeeld

ANIMATIE DOOR DE VZW REIS- EN SPORTCLUB LAUWERS/SKIFRIENDS

Ook na de sneeuwpret worden de kinderen van onze clubreizen opgevangen en kunnen ze vrijblijvend deelnemen aan de kinderanimatie.

Tijdens de après-skiuurtjes organiseren de monitoren aangepaste activiteiten voor kinderen.

Op deze manier heeft u de mogelijkheid te ontspannen in de wellness of après-ski terwijl uw kinderen zich onder toezicht vermaken in of rond het hotel.

SKI- OF SNOWBOARDHELM

De VZW Reis- en sportclub Lauwers/Skifriends voorziet voor elk kind een fluo armband en adviseert aan iedereen een veiligheidshelm.

Deze ski- of snowboardhelm is verplicht in Italië voor alle kinderen jonger dan 14 jaar en in Oostenrijk jonger dan 15 jaar. Ook in de meeste funparks is een helm verplicht!
Wie deze regel negeert, riskeert een boete. Een veiligheidshelm kan ter plaatse gehuurd worden.
PINGUÏNCLUB

Niet-skiënde kids vanaf 3 (luiervrij) tot 12 jaar kunnen terecht in de Pinguïnclub van Family Hotel Schloss Rosenegg****, Hotel Alpen Village*** en Grand Hotel Miramonti****. Kids vanaf 4 jaar kunnen terecht in de Pinguïnclub van Hotel Les Sittelles***, Hotel Altitude**** en  Hotel Le Panorama***. Een plaatselijke kinderjuf zorgt voor gratis opvang en leuke knutselactiviteiten. Voor de kleintjes die nood hebben aan een middagdutje zijn er in Hotel Miramonti**** babybedjes voorzien. ’s Middags eten de kindjes samen met de ouders. De lijst met benodigdheden en de inlichtingenfiche worden samen met uw bestelbon opgestuurd. Deze kinderopvang dient bij reservatie geboekt te worden.

 

 

Bekijk alle promoties

share on facebook share on twitter
Inschrijving nieuwsbrief:
 

Loading