SKIFRIENDS ORGANISEERT, U BENT MET VAKANTIE!


Bekijk onze brochure
brochure

Groepen
 

 GROEPEN

Een grote of kleine groep, ervaren skiërs of beginners, teambuilding of gewoon even ontstressen, ons bekwaam team maakt al uw dromen waar. Kwaliteit in acht genomen, bieden wij vlijmscherpe prijzen. Haast alle bestemmingen zijn mogelijk, uw wens is onze uitdaging!

 SCHOLEN

Skifriends is bijzonder ervaren in het organiseren van skistages en sneeuwklassen voor scholen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een op maat gesneden voorstel voor u maken. U maakt uw wensen bekend, wij maken ze waar!

 BEDRIJVEN

Wat denk u ervan om eens gezellig, informeel en zorgeloos met uw collega’s, klanten of vrienden samen op wintersport te gaan? Elkaar op een sportieve manier beter leren kennen kan de collegialiteit en klantenbinding ten goede komen. Waarom niet tijdens een speciaal voor uw bedrijf uitgewerkt winters programma? Het enige dat u hoeft te doen tijdens de incentive is te genieten met uw collega’s!

Neem contact met ons op of vul het aanvraagformulier in op onze site. Skifriends stuurt u graag een gedetailleerd voorstel.

 

Bekijk alle promoties

share on facebook share on twitter
Inschrijving nieuwsbrief:
 

Loading