SKIFRIENDS ORGANISEERT, U BENT MET VAKANTIE!


Bekijk onze brochure
brochure

Onze Partners
 

Partners van Skifriends.

United Brands ademt wintersport. Met 30 jaar ervaring kan je bij United Brands rekenen op fantastisch advies. United Brands biedt je kwaliteitsvolle merken aan scherpe prijzen. In ski & snowboard blijft United Brands de absolute marktleider met enkele topmerken als Salomon, Atomic, Nitro, Völkl, Columbia, ... 

Skiën is voor velen onder ons een passie, daarom begon De Zwerver 12 jaar geleden met de verkoop en het onderhoud van skimateriaal. Voor een ski –of winteroutfit van kop tot teen kan je zeker en vast bij De Zwerver terecht. Winterjassen, thermisch ondergoed, skibroeken, brillen, handschoenen, … zijn allemaal te vinden in ons ruim assortiment. Ook voor hardware zoals ski’s, snowboards, skischoenen en al de bijhorende producten vind je bij De Zwerver tal van keuze.  

Skidôme is thuis in Sneeuw. Gastgerichtheid staat bij ons bovenaan, daarom doen we er alles aan om onze gasten “zich thuis” te laten voelen bij ons. In een huiselijke sfeer en familiare omgang laten we mensen kennismaken met wintersport, dichtbij huis centraal in de Benelux. Waarbij we er naar streven dat onze gasten regelmatig thuiskomen op welke manier dan ook. Gasttevredenheid is de meest waardevolle aandeelhouderswaarde.
De Prins van Oranje is de leukste en gezelligste après-ski bar van de Franse Alpen. Elke dag tussen 16u en 17u is dit the place to be voor het beste happy hour en als Skifriends-klant krijg je nog goodies er bij! 

Leren skiën was nog nooit zo gemakkelijk!!
De unieke aanpak dat ISC SKI heeft ontwikkeld focust op de beleving van de persoon om uiteindelijk tot de techniek te komen. Een groot verschil aangezien er veel minder frustratie is en alles aangenamer verloopt. Uiteindelijk is het doel: PLEZIER!!

  • Skiles
  • Video-analyse
  • Skigewenning
  • Anti-Ski-Angst-Traject

Prettige winter en tot spoedig!! 
 

Bekijk alle promoties

share on facebook share on twitter
Inschrijving nieuwsbrief:
 

Loading