SKIFRIENDS ORGANISEERT, U BENT MET VAKANTIE!


Bekijk onze brochure
brochure

JEUGD & STUDENTEN
 
 Treasure Mountain Camps - TMC - 12 tot 16 jaar
Jeugdhotel Leitner is perfect ingericht om uw tiener de tijd van zijn/haar leven in de bergen te bezorgen. Tijdens deze reis wordt uw zoon en dochter omarmd met de beste zorgen van ons monitorenteam. In de voormiddag worden er Nederlandstalige lessen voorzien, in de namiddag is er begeleiding op de piste en ’s avonds volgt er nog een geanimeerde avond!
 Victory Mountain Camps - VMC - 14 tot 18 jaar
Ook voor de 14- tot 18-jarigen selecteerden wij met veel zorg de ideale accommodatie. Ons enthousiast monitorenteam zorgt voor Nederlandstalige lessen tijdens de voormiddag, begeleiding in de namiddag en avondanimatie.
 White Mountain Camps - WMC - 16 tot 25 jaar
In het Cube Hotel in Nassfeld valt er steeds wat te beleven: jongeren kunnen zich uitleven in de lounge ruimtes, relax area’s, de bars,… Hier heerst het perfecte evenwicht tussen snow, party en ontspanning! Elke jongere vindt hier zijn gading: videowalls, playstations, sauna, stoombad of fitness. En natuurlijk kan de après-ski zeker niet ontbreken. De beste bands en DJ’s zorgen voor de ambiance op het groot terras van 400m². Natuurlijk zijn de lessen, de begeleiding en animatie ook hier weer inbegrepen.
 True Board - TB - 16 tot 25 jaar
Het snowboardkamp bij uitstek: Demir Julia, de oprichter van Verdad-snowboards, zorgt op deze reis dat de lifestyle van het snowboarden wordt overgedragen op jou! Hier wordt enkel snowboardles gegeven met onze beste snowboardmonitoren. Tijdens deze week krijg je uitgebreid de kans Verdad-snowboards te testen en aan te kopen aan gunstige prijzen.
 

Bekijk alle promoties

share on facebook share on twitter
Inschrijving nieuwsbrief:
 

Loading